Skip to content

Йому назавжди 38 років: внаслідок важкого поранення у лікарні помер Герой з Дніпропетровщини

Ксенія Куземко

Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. Раївська громада на своїй фейсбук-сторінці повідомила трагічну новину – 8 вересня 2024 від тяжкого поранення у лікарні помер Віталій Коробка, пише «Наше місто».

Військовий отримав поранення 13 березня 2024 року в районі населеного пункту Бахмут Донецької області.

Віталій народився 5 листопада 1985 року у селі Мар’ївка Синельниківського району. Навчався в Шахтарській середній загальноосвітній школі, потім  здобував освіту в Дніпропетровському профтехучилищі і отримав спеціальність «помічник машиніста». Працював машиністом вантажних перевезень на Придніпровській залізниці.

6 лютого 2023 року був призваний на військову службу по мобілізації в особливий період та  направлений на захист Батьківщини у складі 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» навідником 2 мотопіхотного відділення 3 мотопіхотного взводу 3 мотопіхотної роти 1 мотопіхотного батальйону солдатом.

На нього так і не дочекалися мати, дружина, син, донька, сестра, близькі та рідні люди. Йому назавжди 38 років…

Вічна пам’ять! Висловлюємо глибокі та щирі співчуття з приводу тяжкої втрати рідним, близьким, друзям та побратимам.

Раніше ми писали, міський голова Кам’янського Андрій Білоусов повідомив трагічну новину – на війні загинув солдат Олексій Бєляєв.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: