Site icon Наше Місто

У Дніпрі рятують чоловіка, який перебував у стані клінічної смерті через спробу повіситися

У Дніпрі рятують чоловіка, який перебував у стані клінічної смерті через спробу повіситися

Нещодавно на Дніпропетровщині стався жахливий випадок: молодий чоловік намагався вкоротити собі віку. Через спробу повіситися він опинився у стані клінічної смерті. Проте завдяки медикам швидкої, його вдалося врятувати, – пише «Наше Місто» з посиланням на публікацію Радія Шевченка.

9 вересня до служби екстреної медичної допомоги надійшов виклик щодо спроби повішення. На місце події оперативно прибула бригада медиків Новомосковської станції швидкої допомоги у складі фельдшера та водія.

По приїзду на місце, вони виявили 26-річного чоловіка у стані клінічної смерті – без дихання та пульсу. Медики негайно розпочали серцево-легеневу реанімацію, і вже за три хвилини вдалося відновити спонтанний кровообіг та дихання.

«У 26-річного постраждалого внаслідок странгуляційної асфіксії стан клінічної смерті (відсутність свідомості, дихання, пульсу на сонних артеріях), негайно розпочата серцево-легенева реанімація. Вже за 3 хв спонтанний кровообіг та дихання в молодого чоловіка було відновлено», – йдеться у повідомленні.

Постраждалого було терміново госпіталізовано до відділення анестезіології та інтенсивної терапії у Новомосковську, після чого його перевели до лікарні у Дніпрі. Пацієнт перебував у стабільно-тяжкому стані з постійною кисневою підтримкою.

«Спроби самогубства – це завжди страшні трагедії, як для тих, хто приймає рішення вкоротити собі віку, так і для рідних цих громадян… Бажаємо йому найшвидшого одужання та відновлення. Щиро дякуємо нашим колегам, за врятоване життя!», – сказали медики.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Дніпропетровщині рятують 8-річного хлопчика, який отримав серйозні опіки через гру з сірниками і пляшкою

Фото: фейсбук-сторінка Радія Шевченка.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version