Site icon Наше Місто

ТОП високооплачуваних професій: хто в Україні заробляє найбільше

ТОП високооплачуваних професій: хто в Україні заробляє найбільше

IT-фахівці залишаються лідерами за рівнем заробітної плати в Україні. Однак і в інших сферах висококваліфіковані спеціалісти з досвідом роботи можуть розраховувати на високий дохід. Приємною тенденцією є зростання зарплат на вакансіях, де конкуренція серед шукачів роботи не така висока. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на РБК Україну.

IT-спеціалісти в Україні є одними з найвисокооплачуваніших працівників. Залежно від досвіду та навичок, програмісти можуть заробляти понад сто тисяч гривень на місяць. Окрім того, керівні посади в будь-якій сфері, як правило, передбачають значно вищий рівень заробітної плати.

Хоча перелічені сфери пропонують високу заробітну плату, варто зазначити, що й в інших галузях можна отримати гідну винагороду за наявності відповідної кваліфікації, досвіду, а також при виконанні складних або специфічних завдань.

Крім того, для багатьох високооплачуваних посад роботодавці висувають додаткові вимоги, такі як знання іноземних мов, стійкість до стресу, гнучкість, комунікабельність та здатність швидко адаптуватися до нових умов.

В Державній службі зайнятості (ДСЗ) навели приклади пропозицій роботи з найвищими зарплатами від “Єдиного порталу вакансій”:

Понад 40 тис. грн пропонують по вакансіях слюсаря – 48 тис. грн, токаря – 40 тис. грн, електрогазозварника – 40 тис. грн, кухаря – 40 тис. грн.

Варто додати, що під час повномасштабної війни зросли зарплати спеціалістів у лавах Сил оборони. Залежно від виконання бойових завдань та розпоряджень грошове забезпечення військовослужбовця може сягати від 25 тис. до 200 тис. грн.

ТОП-5 високооплачуваних вакансій

Крім ІТ-спеціалістів, керівників та представників військової сфери, на платформі пошуку роботи Work.ua роботодавці активно пропонують високу заробітну плату фахівцям у таких сферах, як стоматологія, транспорт та нерухомість.

Ендодонтист. Середня зарплата 55 тис. грн

Стоматологи, що застосовують у своїй роботі мікроскоп, можуть розраховувати на середню заробітну плату в розмірі 55 тисяч гривень. Проте, аналіз вакансій свідчить про можливість отримання значно вищих доходів.

Водій-міжнародник. Середня зарплата 50 тис. грн

Водіям на міжнародні перевезення пропонують рівень доходу від 50 тис. до 120 тис. грн. Обов’язкова наявність посвідчення відповідної категорії, досвід роботи на великогабаритному транспорті, наявність закордонного паспорту. Є вакансії із бронюванням працівників.

Кераміст (зубний технік). Середня зарплата 47,5 тис. грн

Фахівець з протезування є висококваліфікованим спеціалістом, який займається виготовленням зубних протезів та коронок. Заробітна плата таких фахівців може досягати значних сум – до 100 тис. гривень на місяць. Для успішної роботи на цій посаді необхідний досвід та вміння працювати зі спеціальним програмним забезпеченням.

Рихтувальник. Середня зарплата 45 тис. грн

В обов’язки рихтувальника/автомаляра входить фарбування авто чи окремих деталей, рихтувальні, арматурні роботи, зварювання, заміна деталей, аналіз пошкодження автомобілів. Основною вимогою до шукачів є досвід роботи. Залежно від кваліфікації зарплата може сягати 100 тис. грн.

Рієлтор. Середня зарплата 40 тис. грн

Основні вимоги до претендентів на вакансію рієлтора – навички ведення переговорів і вміння переконувати. Роботодавці пропонують навчання та гнучкий робочий графік. Однак, у більшості вакансій рівень оплати залежить від кількості завершених угод.

Раніше ми писали, 40 тис. грн і більше: які вакансії є у Дніпрі для людей 45+.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version