Site icon Наше Місто

Питання можливого здорожчання проїзду в електротранспорті Дніпра прокоментували в міськраді

Здорожчання проїзду в електротранспорті Дніпра не буде - Наше Місто

У Дніпровській міськраді відповіли, чи варто очікувати найближчим часом підвищення вартості проїзду в електротранспорті у зв’язку із подорожчанням електроенергії. Про це йшла мова в ефірі програми «Васильєвський острів» на 11 каналі. Заступник міського голови Ігор Маковцев заявив, що принаймні до кінця року пасажири трамваїв, тролейбусів і метро будуть, як і раніше, платити за разовий квиток 8 грн, повідомляє «Наше місто».

Як відомо, з 1 червня 2024 року в Україні значно здорожчала електроенергія. І по великих містах України активно обговорюється питання підвищення тарифів на проїзд в електротранспорті до 10-15 грн.

«Наразі вартість електроенергії для підприємств вже близько 10 грн. А останнє підвищення проїзду в електротранспорті Дніпра було влітку 2021 року. Проте ми будемо намагатися якомога більше втримати тарифи. І до кінця 2024 року підняття навряд чи буде», – сказав заммера.

Яка ситуація в обласних центрах України

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Дніпрі розповіли про опалення будинків лівого берега, які отримували тепло від Придніпровської ТЕС.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version