Site icon Наше Місто

Проводить складні операції щодня: хірург з Дніпра розповів про свою роботу

Проводит сложные операции ежедневно: хирург из Днепра рассказал о своей работе

Костянтин Балаш – хірург Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Дніпра. Серед пацієнтів лікаря – Василь (Вжух), боєць 12 бригади «Азов». Чоловік надійшов до лікарні з тяжкими пораненнями, масивною крововтратою, переломами кісток. На даному етапі Василь стабілізується, лікарі провели вже не одну операцію, аби врятувати бійця. Про це пише «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

 «Ми їхали на бойове завдання і потрапили під ворожий обстріл. Пряме влучання. Когось викинуло одразу з машини. Хтось не зміг вийти. Машина загорілась одразу. Кожен етап пам’ятаю, коли відтягували мене від машини. В мене була перебита нога. Далі приїхав евакуаційний автомобіль. І вже в дорозі надавалась медична допомога», – розповів боєць Василь.

Лікар Балаш проводить складні операції щодня, вже 25 років він працює хірургом у лікарні швидкої допомоги Дніпра.

«Кожна операція потребує свого часу і підготовки. На даному етапі він стабілізується. Накладено шини мобілізаційні, сановано рани, видалено уламки. На даний час його стабільний. Операції проходять щодня. В залежності від інтенсивності госпіталізації і кількості госпіталізованих пацієнтів на добу», – розповів хірург.

Раніше ми писали, відданість професії: історії дніпровських медиків, які працюють під час війни.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version