Site icon Наше Місто

Перевізники поки що не зверталися: заммера Дніпра про підвищення вартості проїзду в автобусах

Заммера Дніпра про підвищення вартості проїзду в автобусах - Наше Місто

Заступник міського голови Ігор Маковцев в ефірі програми «Васильєвський острів» на 11 каналі повідомив, що міські перевізники поки що не зверталися до влади стосовно питання підвищення вартості проїзду в автобусах, повідомляє «Наше місто».

«Як ми знаємо, Президент України підписав закон про підвищення акцизу на паливо, а це означає, що вартість багатьох продуктів і послуг згодом зросте, зокрема, і можливе підвищення тарифу на проїзд у громадському транспорті. Поки що перевізники до міської влади не зверталися. Якщо це відбудеться, будемо виносити питання на обговорення. Щоб була забезпечена якість і надійність перевозок. Далі вже будемо розмовляти про ціну. Це рішення приймається виконкомом міськради», – сказав він.

У той же час, в деяких українських містах проїзд вже здорожчав. Так, у Вінниці з 1 липня підвищили тарифи на проїзд у міському транспорті. Поїздка у автобусі тепер коштує 12 грн, у маршрутках – 15-18 грн. В Івано-Франківську ціни на проїзд зросли з 10 до 15 грн. У Сумах подорожчав проїзд на міських автобусних маршрутах. З 22 червня пасажири мають сплачувати за поїздку 15 грн замість 10 грн.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Дніпрі розповіли про опалення будинків лівого берега, які отримували тепло від Придніпровської ТЕС.

Категорія: Відео, Влада, Новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version