Skip to content

Донька більше ніколи не побачить батька: від отриманих поранень загинув Герой з Кривого Рогу

Донька більше ніколи не побачить батька: від отриманих поранень загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. На сайті «Кривбасзалізрудком» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Максим Фоменко, пише «Наше Місто».

2 вересня від бойових поранень трагічно загинув захисник України з Кривого Рогу, Максим Фоменко.

Максим народився 14 грудня 1981 року у Кривому Розі. Після закінчення школи він здобував освіту в Професійно-технічному училищі №29 (зараз — Криворізький професійний гірничо-електромеханічний ліцей) за спеціальністю «електрогазозварник».

У 2000 році, після отримання диплома, він почав працювати на підприємстві «Кривбасзалізрудком» як електрогазозварник дільниці №12. Згодом, у 2005 році, його перевели на посаду кріпильника дільниці №11 шахти «Покровська». Останнім часом він обіймав посаду прохідника дільниці №7 (гірничо-капітальних робіт) шахтобудівельного управління.

4 червня 2024 року Максима призвали до лав Збройних Сил України. Він виконував обов’язки кулеметника в роті вогневої підтримки.

29 серпня, під час ворожих обстрілів у Курській області, Максим отримав важкі поранення. 2 вересня він помер у Сумській обласній клінічній лікарні від наслідків отриманих травм.

У загиблого залишились дружина та донька.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Курському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини Дмитро Семенюк.

Фото: «Кривбасзалізрудком».

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: