Site icon Наше Місто

Дніпровські майстри світла створили інноваційний проєкт на Кіпрі

Дніпровські майстри світла реалізували інноваційний проєкт на Кіпрі

Дніпровські спеціалісти з освітлення продовжують підкорювати нові горизонти. Цього разу їхній талант засяє на Кіпрі, а саме в мальовничому місті Лімасол, яке вважається серцем цієї середземноморської держави. Про це пише «Наше місто» з посиланням на фейсбук-сторінку арт-директора фірми «Експолайт» Миколу Каблука.

“Lila Izakaya Limassol — унікальний ресторан в історичному центрі Лімассолу, над яким ми працювали разом з українською командою Boom project” – розповів гендиректор компанії Микола Каблука.

Завдяки спеціально розробленим світловим сценаріям ресторан може легко трансформуватися з затишного місця для вечері в елегантний клуб.

Унікальність полягає у біодинамічному освітленні, яке адаптується до різних режимів — денного, вечірнього та нічного, створюючи комфортну атмосферу в будь-який час доби.

«Кожен світловий елемент був продуманий індивідуально, щоб підкреслити особливості інтер’єру і створити необхідний настрій для будь-якої події. Все обладнання ми виготовляємо в Україні під концепт проекту», – йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, у Дніпрі на ЖК «Небо» введено в дію яскраве нічне підсвічування.

Також ми писали, у Дніпрі протестували роботу нового яскравого підсвічування на будівлі «The Corner».

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version