Site icon Наше Місто

Уряд Великої Британії оголошує набір 100 учасників до регіональної бізнес-акселераційної програми

Уряд Великої Британії оголошує набір 100 учасників до регіональної бізнес-акселераційної програми

Навчальна програма має на меті зміцнити економічний потенціал територіальних громад та підтримати підприємницьку активність у регіонах.

Київ, 9 вересня 2024 р. – Проєкт Good Governance Fund Регіональне відновлення, який фінансується UK International Development від уряду Великої Британії запрошує підприємців – представників Mікро- та Mалого бізнесу – взяти участь у регіональній бізнес-акселераційній програмі зі створення успішних бізнесів.  

Програма охоплює всі ключові аспекти побудови ефективного бізнесу — від основ бізнес-моделювання та вибору моделі монетизації до створення детальних фінансових планів. Експертна команда менторів від KPMG Ukraine та Startup Ukraine проведе для учасників два тренінги, кожен з яких складатиметься з восьми сесій та включатиме лекції, воркшопи, кейс-стаді й домашні завдання від лекторів і запрошених експертів.

У навчанні візьмуть участь 100 обраних представників з двох областей (Дніпропетровської та Івано-Франківської) та десяти громад: Ладижинської (Вінницька область), Михайло-Коцюбинської (Чернігівська область), Новобузької (Миколаївська область), Дубов’язівської (Сумська область), Бобровицької (Чернігівська область), Сосницької (Чернігівська область), Кароліно-Бугазької (Одеська область), Гоголівської (Полтавська область), Новопокровської (Харківська область) та Роменської (Сумська область).

Учасники отримають можливість:

Наприкінці кожного тренінгу передбачено Demo Day, де учасники зможуть презентувати свій проєкт перед експертним журі і 10 підприємців та підприємниць будуть відібрані для менторської підтримки від експертів KPMG Ukraine.

Реєстрація на програму: https://forms.gle/jgCV5xWBXPeSsbpY9

Детальна інформація про програму на сайті: https://vidbudovagromad.in.ua/regionalna-biznes-akseleraciyna-programa.

Програма є абсолютно безкоштовною завдяки Good Governance Fund від уряду Великої Британії.

Приєднуйтеся до програми та ставайте частиною спільноти успішних підприємців!  

***

Проєкт Good Governance Fund «Регіональне відновлення» – ініціатива, що підтримує територіальні громади України у відновленні та підвищує спроможність держави управляти проєктами регіонального розвитку. Проєкт реалізується спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури та фінансується UK International Development від уряду Великої Британії. Імплементатори проєкту є Abt Global і KPMG в Україні.

Детальніше про проєкт: https://vidbudovagromad.in.ua/

Сайт Мінвідновлення: https://mtu.gov.ua/

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version