Skip to content

У Італії Філатов провів перемовини щодо співпраці Дніпра з містом Трієс

У Італії Філатов провів перемовини щодо співпраці Дніпра з містом Трієс

Міський голова Дніпра Борис Філатов анонсував співпрацю Дніпра з італійським містом Трієст. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Мер Дніпра Борис Філатов оголосив про початок співпраці між Дніпром та італійським містом Трієст. Про це стало відомо після його зустрічі з мером Трієста Роберто Діпіацца, де були обговорені перспективи розвитку дружніх відносин між двома містами.

Філатов розповів, що за ці майже три тижні було досягнуто значного прогресу. Зокрема, міський голова говорив про партнерство з такими містами, як Кельн, Драммен, Трієст.

«За ці майже три тижні ми встигли досить багато. У німецькому Кельні провели перші й наразі унікальні «Дні Дніпра», під час яких підписали повноцінне побратимство між нашими містами. У Драммені узгодили стратегію подальшого партнерства, на яке в наших норвезьких колег є дуже великі плани. А тепер ще й провели нові перемовини про майбутню дружбу – з містом Трієст у Італії», — зазначив Філатов.

Нагадаємо, раніше міський голова Дніпра Борис Філатов розповів про політичні зміни у Західній Європі та роль України на світовій арені.

Читайте також: У Драммені Філатов прочитав лекцію місцевим рятувальникам про досвід Дніпра у війні з рф.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: