Site icon Наше Місто

У Дніпрі рієлтор віддав біженцям з Донбасу власну дачу

допомога біженцям з Донбасу

У Дніпрі через нестачу арендного житла агент з нерухомості Сергій Клименко вирішив віддати у користування родинам з Донбасу власну дачу. Про це пише “Наше місто”.

Після того, як Сергій Клименко оприлюднив пропозицію у соцмережах, до нього зателефонували понад 70 людей. Зараз на його дачі оселилися дві родини.

Сергій Клименко. Фото: facebook.com

На моїй дачі мешкає дружина військового з двома малюками з міста Гірняк та родина з трьома дітьми – вони з Покровська. На мій пост у соцмережі про ці родини відреагувало багато людей.  Вони назбирали допомогу – речі, іграшки, продукти харчування, – розповідає Сергій Клименко.

У соцмережах рієлтор закликав людей розселити біженців на своїх дачах.

Друзі, дачний сезон закінчився, давайте на дачі поселимо людей. Дуже багато порядних, хазяйновитих. Стежитимуть за будинком/садом, платитимуть комуналку, – написав у соцмережі Сергій Клименко.

Він отримав відгуки з багатьох міст України і навіть з-за кордону.

Люди телефонували та пропонували свої дачні будинки не лише під Дніпром. Багато пропозицій було з Чернігівської, Одеської, Полтавської та Львівської областей. Щоправда, всі будинки переважно в селах, у місті практично ніхто нічого не запропонував. Були і занедбані, і гарні, навіть і у 200 квадратів. Здебільшого це дачні та звичайні будинки, в яких ніхто не живе. Ну, тим не менш, воні безоплатні і це хоч якась допомога людям, – розповів

Сергій Клименко.Нагадаємо, раніше ми писали, як у Дніпрі шукають житло, щоб вижити взимку.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version