Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Переселенці з Бахмута висадили десятки кущів троянд у Дніпрі

Сьогодні бахмутяни висадили в мальовничому сквері Дніпра десятки троянд. Це своєрідний подарунок до дня народження Бахмута і Дніпра, який цьогоріч святкують в один день – 14 вересня. Про це повідомляє «Наше місто».

Найближчої суботи Бахмуту виповниться 453 роки. Тож напередодні бахмутяни висадять по всій Україні таку ж кількість троянд. 96 цих прекрасних рослин висаджено в нашому місті.

 – Символи Бахмута – Артемівське шампанське та троянди, – розповідає заступник бахмутського міського голови Павло Федоренко. – Бахмут взагалі називають містом троянд. Сьогодні ми висадимо троянди по всій країні й зокрема в Дніпрі, за що величезна подяка міській владі, яка надала таку чудову локацію.

   Сквер Івана Старова справді одне з найкрасивіших місць Дніпра. Тут є і квіткові клумби. Тепер же квітів у сквері стане більше.

– Із проханням висадити алею троянд до нас звернулася військова адміністрація Бахмута, – зазначає Володимир Чорний, директор департаменту парків та рекреації Дніпровської міськради. – Ми із задоволенням відгукнулися і надали цю локацію. Троянди висадять на вже існуючій клумбі і тепер квіткова зона значно збільшиться. Дніпро завжди відкритий до всіх українців, які постраждали від російської агресії. У нас уже є алея, присвячена захисникам Луганщини. Алея у сквері Старова отримала символічну назву – Алея дружнього єднання.

Раніше ми писали про те, що в Соборному районі Дніпра відкрили оновлений меморіал героям-чорнобильцям.

Фото Володимира Федорищева

Категорія: Влада, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: