Site icon Наше Місто

Люди, ви дуже допомогли: нікопольчанин написав допис подяки дніпрянам

Нікопольчанин написав допис подяки дніпрянам - Наше Місто

Мешканець Нікополя Володимир Гордієнко днями розмістив допис у соцмережах з проханням допомоги. Його батько був у Дніпрі у лікарні. На автовокзалі чоловіку стало зле, і він не помітив, що забув рюкзак з важливими медичними документами. Володимир просив усіх, хто був свідками цієї ситуації, відгукнутися і допомогти знайти втрачені документи. Наразі рюкзак вже повернувся до власника, повідомляє «Наше місто».

«Це пост подяки дніпрянам і всім, хто робив репости.

Люди, ви дуже допомогли! Рюкзак з документами знайдено! Дуже вдячні за ваші репости та за вашу людяність! За одну добу від вас майже 12 тисяч репостів! Навіть уявити не можна, що за добу так багато людей зробили репост. Безмежно вдячні вам за це! Та особлива подяка Маргариті Мазур, яка витратила власний час і сили на пошуки рюкзака і приїхала на вокзал, щоб знайти його!

Особлива подяка таксисту Олександру, що підібрав рюкзак і віддав його охоронцю вокзалу Генадію. І хоча я не знаю прізвища Генадія та Олександра, та одне я знаю точно – Господь Бог все бачить, і вам обовʼязково повернеться бумеранг добра, як і Маргариті Мазур!

Від нашої усієї родини – всім величезне ДЯКУЮ! Нехай Господь вас всіх береже!», – написав Володимир.

У коментарях під дописом люди радіють, що проблема вирішилася, і бажають здоров’я автору дописа і його родині.

Дніпряни, ви неймовірні! Саме з таких маленьких справ народжується велике добро!

Нагадаємо, раніше ми писали, що ввечері росіяни продовжили обстріли Нікопольщини: пошкоджені будинки та лінія електропередач.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version