Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 11 вересня

Сьогодні, 11 вересня, Всесвітній день боротьби з тероризмом. Віряни вшановують пам’ять святої преподобної Теодори Олександрійської. До Нового року залишилося 111 днів.

11 вересня 2024 року — середа. 931-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Ворон. Трилер

. Неймовірно сильне кохання поєднує Еріка та його наречену. Щастю настає кінець, коли злодії жорстоко вбивають пару. Нестерпне бажання відплатити за знущання над коханою виявилося сильнішим за смерть: Еріка повертає до життя ворон.

Де і коли: ТРК Караван, ТРЦ Апполо, ТРЦ Дафі, Мост-Сіті, 130-280 грн

Зоряна колиска: від атомів до життя

У Всесвіті існує безліч унікальних явищ, про які можна говорити нескінченно. Але, мабуть, найбільше за все у космосі нас цікавлять зорі. Чи це не тому, що ми відчуваємо зв’язок із ними?

В ексклюзивній програмі «Зоряна колиска: від атомів до життя» ми з’ясуємо, які етапи проходить зірка у своїй еволюції, побачимо дивовижні туманності та дізнаємося, що спільного між людьми та зорями. 

Де і коли: звіз Крутогірний, 10, Planetarium Noosphere

Стрибки з мотузкою

Це відмінний варіант подолати страх висоти і позбутися від ще ряду залежностей і зарядитися позитивними емоціями.

Труба в Дніпрі висотою 125 метрів, стрибаємо з середнього ярусу на висоті 75 метрів, та с нижнього 35 метрів, падіння – приблизно 45-55 метрів з середнього та 20-25 метрів з нижнього. Кількість учасників стрибків строго обмежена – 25 осіб в день!

Час стрибків з труби з 10:00 до 16:00. Стрибаємо в порядку “живої черги” 🙂

Вартість стрибків з труби, середній ярус 75 м – 1000 грн перший стрибок і 600 грн повторний в той же день;
нижній ярус 35 м – 600 грн перший стрибок та 350 грн повторний того ж дня.

Де і коли: Кава (Kava), Клуб активного відпочинку, пл. Троїцька, 3, https://kava.ua/uk/events/pryzhki-s-verevkoy- s-novoy-truby-75-metrov-dnepr З будь-яких питань пишіть / дзвоніть 0632950255 (Viber, Telegram).

Жива планета, зоопарк

Екскурсію ведуть фахівці-біологи.

Це захоплююча та пізнавальна подорож у світ тварин, повна приємних відкриттів, нових знайомств та несподіваних зустрічей. А також – рідкісна можливість торкнутися різноманітності світу живої природи.

Під час екскурсій фото та відео зйомка дозволена!

Де і коли:  10:00 – 20:00, парк Лазаря Глоби, з боку Центрального ринку, 150 грн, 2 квитка – 140 грн/люд; 3-9 – 130 грн/люд, від 10 – 80 грн.

Фото з відкритих джерел

Раніше ми писали, що у Соборному районі Дніпра відкрили оновлений меморіал героям-чорнобильцям

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version