Skip to content

День міста Дніпро 2024: які заходи заплановані у парках

День міста Дніпро 2024: які заходи заплановані у парках - Наше Місто

Незважаючи на складні часи, мешканці Дніпра зберігають віру в краще і продовжують святкувати. Цього року День міста, якому виповнюється 237 років, відзначатимуть у форматі невеликих, але атмосферних заходів у міських парках, повідомляє «Наше місто» з посиланням на Департамент парків та рекреації Дніпровської міської ради.

Дніпро має багату історію, яка сягає коренями у XVIII століття. Місто пережило багато змін, змінювало назву, але завжди залишалося важливим економічним і культурним центром України. Сьогодні, незважаючи на війну, дніпряни продовжують жити і працювати, доводячи всьому світу свою силу духу.

Що чекає на дніпрян

  • Молодіжний парк “Новокодацький”: 14 вересня о 14:00 розпочнеться святковий захід. Організатори обіцяють цікаву програму для всієї родини.
  • Центральний парк культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка: Тут, у літньому театрі, о 15:00 відбудеться святковий концерт. Це чудова нагода насолодитися музикою та провести час у колі друзів.
  • Сквер Західний: 15 вересня о 16:00 тут проведуть свято для дітей. Маленьких дніпрян чекають розваги, ігри та подарунки.

Чому саме парки?

У парках можна провести час на свіжому повітрі. Крім того, вони є оазисом спокою в шумному місті, і саме тут дніпряни можуть відпочити та зарядитися позитивними емоціями. Проте не забувайте про безпеку і у разі тривоги прямуйте в укриття.

Організатори запрошують усіх мешканців міста та гостей долучитися до святкування Дня міста. Це чудова можливість відпочити, поспілкуватися з друзями та відчути єдність з рідним містом.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Борис Філатов розповів, коли у 2024 році Дніпро відзначає День міста.

Фото Валерія Кравченка.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: