Site icon Наше Місто

Перлина Карпат: фотограф з Дніпра зробив унікальні фото Журавлиного озера, яке називають «мертвим»

Журавлине "Мертве" озеро в Карпатах - Наше Місто

Хочете відчути себе дослідником та зануритися в атмосферу таємничості? Тоді вам обов’язково варто відвідати озеро Журавлине, розташоване в мальовничих Карпатах, поблизу відомого водоспаду Кам’янка. Це місце, оповите легендами та загадками, приваблює мандрівників з усієї України. Фотограф «Наше місто» Валерій Кравченко під час відпочинку у Карпатах, зробив серію неймовірних фото цього загадкового місця.

Чому його називають “Мертвим озером”

Це питання хвилює багатьох. Насправді, озеро кишить життям: тут мешкають різноманітні комахи, тритони, а на берегах ростуть рідкісні рослини, такі як журавлина болотна, пухівка та росичка. Однак, висока концентрація сірководню та торфовище навколо озера створюють унікальну атмосферу, яка й породила цю загадкову назву.

Що робить озеро Журавлине таким особливим

Що варто знати перед відвідуванням

Як дістатися

Озеро Журавлине розташоване в межах Національного природного парку “Сколівські Бескиди”. Дістатися сюди можна власним транспортом або організованою екскурсією.

Озеро Журавлине – це не просто водойма, це місце сили та натхнення. Відвідайте його і відчуйте всю красу та містику Карпатських гір.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version