Skip to content

Літо невблаганно відступає: Україну і Дніпро очікують суттєві зміни погоди

Погода у Дніпрі вересень 2024 - Наше Місто

Літо невблаганно відступає, поступаючись місцем осені. За даними синоптиків, вже найближчими днями Україну очікують суттєві зміни погоди. Хоча в деяких регіонах ще тримається тепла погода, більшість областей відчують на собі подих осені, пише «Наше місто».

Західні регіони першими відчують зміни. Уже 11-12 вересня на заході України очікується суттєве похолодання та дощі. Температура повітря вдень знизиться до +20 градусів, а вночі до +12…+14.

Погода у Дніпрі вересень 2024 - Наше Місто

Мешканці Києва ще кілька днів зможуть насолодитися теплими днями. 11 вересня в Києві очікується суха та сонячна погода з температурою до +27 градусів. Однак вже 12-13 вересня пройдуть дощі, які, хоча й не суттєво вплинуть на температуру, все ж таки ознаменують початок осені.

Дніпро: спекотний тиждень перед похолоданням. У Дніпрі ситуація дещо відрізняється. Цього тижня містяни зможуть насолодитися спекотними днями з температурою до +30 градусів. Однак таке літнє тепло не триватиме довго. З понеділка, 16 вересня, очікується зниження температури до +25 градусів.

За попередніми прогнозами синоптиків, осіння погода поступово охопить всю територію України. Опади, перепади температур та вітер стануть звичними супутниками найближчих місяців.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Україну прийшли перші приморозки.

Фото Валерія Кравченка, скрін з сайту “Синоптик”.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: