Site icon Наше Місто

Діти більше ніколи не обіймуть батька: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Діти більше ніколи не обіймуть батька: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. У фейсбук-сторінці «Рудник “Суха Балка”» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Павло Азовський, пише «Наше Місто».

Під час бойових дій під Харковом загинув Павло Петрович Азовський, прохідник шахти «Ювілейна» рудника «Суха Балка» та військовослужбовець Національної гвардії України.

Колеги згадують його як високопрофесійного гірника з понад 15-річним стажем, який сумлінно виконував свої обов’язки, допомагав молодшим співробітникам та займався наставництвом. Учні Азовського продовжують його справу на рудничних дільницях.

Окрім успішної кар’єри на шахті, Павло був справжнім захисником. Він брав участь в АТО, служив у штурмовому батальйоні «Айдар», а з початком повномасштабного вторгнення долучився до третьої бригади оперативного призначення НГУ «Спартан». Весь цей час він знаходився на передовій, проявляючи мужність і відвагу.

«Сміливий, мужній, відважний воїн і захисник. Прекрасний чоловік і батько, який мав чудових дітей, мріяв про краще майбутнє для них у вільній, незалежній та заможній державі», – йдеться у повідомленні.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на на Луганщині загинув герой з Дніпропетровщини В’ячеслав Абділов.

Фото: Рудник «Суха Балка».

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version