Skip to content

Окупанти обстріляли Нікопольщину важкою артилерією, «Градом» та БпЛА: ОВА про загиблу на руйнування

Окупанти обстріляли Нікопольщину важкою артилерією, «Градом» та БпЛА: ОВА про загиблу на руйнування

Сьогодні, 9 вересня, Нікопольщина зазнала чергового масованого обстрілу російських окупантів. Внаслідок ворожих атак загинула 16-річна дівчина. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на голову ДніпроОВА Сергія Лисака.

Як повідомив голова Сергій Лисак, росіяни обстріляли Нікополь та прилеглі населені пункти з важкої артилерії, РСЗВ “Град” та дронів-камікадзе.

“Все через здичавілість росіян, які не припиняють бити по Нікопольщині. Сьогодні скерували туди важку артилерію, РСЗВ «Град» та дрони-камікадзе. Скидали й боєприпас з БпЛА”, – зазначив Сергій Лисак.

Внаслідок обстрілів пошкоджено житлові будинки, господарські споруди, підприємства та лінії електропередач.

“Цілили по райцентру, через що руйнування зафіксовані на одному з підприємств. Понівечені 12 приватних будинків і 8 господарських споруд. Пошкоджені 2 гаражі та авто, лінія електропередач”, – наголосив голова ОВА.

Під ворожий вогонь також потрапили Марганецька, Покровська та Мирівська громади. Деякі атаковані території ще обстежують. В одному з населених пунктів зачепило інфраструктуру.

Нагадаємо, раніше ми писали: Ставлять військових на ноги після важких поранень: як працює сучасний реабілітаційний цент у Дніпрі.

Фото: телеграм-канал Сергія Лисака.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: