Site icon Наше Місто

На колінах провели в останню путь: у Жовтих Водах попрощалися з Героєм, який загинув на Запоріжжі

На колінах провели в останню путь: у Жовтих Водах попрощалися з Героєм, який загинув на Запорізькому напрямку

Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. У фейсбук-сторінці Жовтоводської міської ради повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Юрій Буданов, пише «Наше Місто».

4 вересня жителі Жовтих Вод попрощалися з 53-річним навідником Юрієм Будановим, який загинув 21 жовтня 2023 року на Запорізькому напрямку.

Вшанувати пам’ять воїна, який віддав своє життя за свободу України, зібралися рідні, друзі, керівництво міста, колеги з підприємства «Гарант Метиз Інвест», де у мирному житті працював чоловік, бойові побратими, представники міських підприємств та організацій, а також небайдужі мешканці.

Юрія згадують як людину добру, надійну та відповідальну. Він глибоко любив свою родину, зокрема двох онуків – Тімерлана та Максаліну. Саме заради їхнього мирного майбутнього чоловік добровільно пішов до військкомату, не чекаючи на повістку.

Поховали захисника на Алеї слави міського кладовища.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Харківщині загинув Герой з Жовтих Вод Ігор Кривослицький.

Фото: фейсбук-сторінка Інформаційний портал Жовтоводської міської ради.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version