Skip to content

Дощі та повернення спеки: якою буде погода в Україні та Дніпрі на наступному тижні

Дощі та повернення спеки: якою буде погода в Україні та Дніпрі на наступному тижні

Наступний тиждень в Україні принесе різноманітну погоду – від теплої та сонячної в більшості регіонів до прохолодної та вологої в окремих областях. Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, чого чекати від другого тижня осені, пише «Наше Місто».

Тиждень в Україні розпочнеться з приємної погоди. У понеділок, 9 вересня, більшість регіонів насолоджуватиметься комфортною температурою повітря від +23 до +28 градусів. Однак, у деяких областях, таких як Полтавщина, Сумщина, Черкащина та Київщина, буде трохи прохолодніше — від +18 до +22 градусів.

Натомість у Дніпрі, за прогнозами синоптичних сайтів, 9 вересня можна очікувати на опади. В цей день сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Вранці піде дощ. У другій половині дня опадів не передбачається.

Антициклональне повітря домінуватиме, тому у більшості регіонів України збережеться суха погода. Загалом локальні дощі можливі в південних та центральних областях. У Києві дощів не очікується, температура підніметься до +25 градусів.

Ближче до середини тижня в Україні температура почне підвищуватися, досягаючи рівня помірної спеки, хоча в західних областях залишатиметься прохолодніше — місцями нижче +20 градусів.

Нагадаємо, раніше ми писали: Переведення годинників у 2024 році: коли Україна переходить на зимовий час і чи буде це востаннє.

Читайте також: Коли українці святкують Різдво Пресвятої Богородиці 2024 року.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: