Site icon Наше Місто

Ракетний удар по Полтаві 3 вересня: «Антарес» показали, як допомагали шукати людей під завалами

Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін "Антарєс" на своїй фейсбук-сторінці показали, як допомагали розбирати завали у Полтаві

3 вересня росія завдала ракетного удару по Інституту зв’язку в Полтаві та по сусідній лікарні. Атака сталася у той момент, коли люди спускалися в укриття після сигналу повітряної тривоги. Протягом трьох днів рятувальники розбирали завали та витягали тіла з-під руїн. За офіційною інформацією, загинуло 55 українців, ще 328 отримали поранення. Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін “Антарєс” на своїй фейсбук-сторінці показали, як допомагали шукати людей під завалами, пише «Наше місто».

Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін “Антарєс” протягом двох днів, 4-5 вересня, залучався до ліквідації наслідків чергового російського обстрілу в Полтаві. Кінологи займалися пошуком та ексгумацією тіл загиблих внаслідок влучання ракети в навчальний заклад.

«Група «Антарес» продемонструвала виняткові результати в роботі на місцях тяжких злочинів. Їхній професіоналізм та здатність відновлювати інформацію з, здавалося б, безнадійних джерел вражає. Команда «Антарес» стала останньою надією для слідчих, які стикаються з найскладнішими завданнями», – йдеться у повідомленні.

5 вересня увечері, пошуково-рятувальна операція, офіційно, була завершена. За даними офіційних джерел, зараз триває ідентифікація знайдених останків.

Раніше ми писали, як доберман Ханна з «Антарес» шукає живих і мертвих.

Також ми писали, росіяни вдарили по Павлограду п’ятьма балістичними ракетами: більше 50 постраждалих.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version