Skip to content

Захищає країну з перших днів війни: історія військового з ТрО Дніпра

Захищає країну з перших днів війни: історія військового з ТрО Дніпра

Захар – воїн, який, попри всі труднощі фронтового життя, залишається вірним своїм принципам і людяності. Війна загартувала його характер, але не зламала серце. Він не просто захисник України, а людина, що приносить на передову щирість, доброту та любов. Історію захисника розповіли у фейсбук-сторінці 128-ї окремої бригади ТрО, пише «Наше Місто».

На передових позиціях, де знову починається холодний дощ, а окопи щодня стають випробуванням, пронизливий холод проникає крізь мокрий одяг і взуття, працюють наші захисники. Один з них – воїн Захар, який попри сирість та холод навколо привносить трішки тепла. В його руках опиняються не тільки гранати і патрони, але й томик української поезії. Несподівано для всіх, Захар починає читати вірші, поезію і байки Глазового, які є для нього особливо важливими.

«Це для моєї дружини. Я її дуже кохаю» – каже він.

І хоча читання відбувається у сирому і тісному бліндажі, його щирість і любов відчуваються в кожному слові.

Захар – один з найдосвідченіших бійців бригади, який воює з лютого 2022 року. Його шлях розпочався з того, що він не пішов додому після першого ж дня війни, коли записавля до батальйону. Чоловік залишився ночувати на пункті формування. Відтоді він став солдатом ТрО Дніпра і взяв участь у всіх боях, переживши важкі умови окопного життя. Проте він не лише боєць, а й людина з великим серцем, яка постійно шукає, кому допомогти.

Захар розробляє проєкти відводу води в окопах, допомагає новобранцям освоюватися, забезпечує всім необхідним, і навіть в моменти важких випробувань приносить світло і теплоту своєю щирою турботою і любов’ю.

Нагадаємо, раніше ми писали: Найкраща стрільчиня роти: історія снайперки та бойової медикині з ТрО Дніпра.

Читайте також: Оптимізм проти болю: історія захисника, що проходить реабілітацію у Дніпрі.

Фото: фейсбук-сторінка 128-ї бригади ТрО ЗСУ.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: