Site icon Наше Місто

Хотіли заселити до «курятника»: у Дніпрі шахраї намагалися обдурити переселенців

Хотели заселить в «курятник»: в Днепре мошенники пытались обмануть переселенцев

У інтернет-оголошенні обіцяли ідеальні умови проживання, проте реальність виявилася зовсім іншою. Квартира, яку орендували переселенці з Донеччини на Дніпропетровщині, була далека від того, що було показано на фотографіях. Замість затишного помешкання сім’я зіткнулася з вогкістю, пліснявою, розбитими вікнами та наявністю комах. Ситуація ускладнилася тим, що власник квартири, отримавши оплату, перестав відповідати на дзвінки та повідомлення, залишивши родину без житла посеред чужого міста. Чи знайшла родина оселю – читайте в матеріалі «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

Ірина, жінка, вимушена була залишити свій дім у Покровську через війну, показує квартиру, яка могла б стати новим сімейним гніздом. Вона наткнулась на оголошення про оренду в Інтернеті, сповнена надії на краще майбутнє.

Приїхавши до оселі у родини стався шок. Повітря було просякнуте задушливим смородом, стіни спотворювали обірвані шпалери та цвіль, а підлога була встелена горами сміття.

Зустрів родину біля «лакшері» помешкання син власниці. Він не гаяв часу, а швидко віддав ключи, пішов та перестав виходити на зв’язок.

Коли родина побачила, в якому стані перебуває квартира, вони одразу вирішили звідти виїхати. Син власниці, на жаль, не надав їм жодної допомоги, тому жінка, щоби пришвидшити процес переїзду, залишила ключі від квартири і почала шукати нове житло. Їм пощастило знайти його у Дніпрі, де сім’я поступово облаштовується на новому місці.

Мешкають не довго. Квартира маленька – проте затишна. Родина згадує рідне місто щодня зі сльозами на очах.

Збирали речі швидко, адже ворог підійшов до міста занадто близько. За останньою інформацією від діпстейт – бої ведуться в 10 кілометрах від Покровська.

Родина Ірини впевнена – все минеться та вірить у ЗСУ та скоріше повернення додому.

Раніше ми писали, як Дніпро допомагає маріупольцям: переселенці з приморського міста знайшли тут другий дім.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version