Skip to content

Донька більше ніколи не побачить батька: на Курському напрямку загинув Герой з Кам’янського

Донька більше ніколи не побачить батька: на Курському напрямку загинув Герой з Кам’янського

Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. Міський голова Кам’янського Андрій Білоусов повідомив трагічну новину – на війні загинув військовий Анатолій Востриков, пише «Наше Місто».

30 серпня під час бою поблизу населеного пункту Черкаське Порічне, що в Курській області, загинув український військовий Анатолій Востриков.

Анатолій Востриков народився 10 червня 1974 року в тодішньому Дніпродзержинську. У 1993 році закінчив місцевий технікум фізичної культури. У липні 2024 року він став на захист України. У нього залишились донька та брат.

Церемонія прощання відбудеться 7 вересня о 14:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул. Сергія Слісаренка, 34), а поховання відбудеться о 15:00 на Алеї Героїв кладовища по вулиці Весняна.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що через два місяці після свого дня народження загинув Герой з Жовтих Вод Михайло Лопухов.

Фото: телеграм-канал Андрія Білоусова.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: