Skip to content

Дніпро отримав фінансову підтримку від держави для розвитку Індустріального парку

Днепр получил финансовую поддержку от государства для развития Индустриального парка

Інвестиційний проект міста Дніпра, індустріальний парк “INNOVATION FORPOST”, отримав значне фінансове підґрунтя для подальшої реалізації, пише «Наше місто» з посиланням на Міністерство економіки України.

Дніпро – перше місто в Україні, яке долучилося до Програми надання державного стимулювання створення та функціонування індустріальних парків. За цією Програмою передбачається надання коштів на будівництво об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури, необхідних для створення та функціонування індустріальних парків.

Розроблена проєктна документація та позитивний експертний звіт надали можливість отримати фінансову підтримку від держави у 150 млн. грн. Ця інвестиція з боку влади стане важливим кроком на шляху до відновлення та розвитку промислового потенціалу нашого міста.

“Запуск програми державного стимулювання індустріальних парків є важливим кроком на шляху до відновлення та розвитку промислового потенціалу України та однією з ключових компонентів політики «Зроблено в Україні». Програма сприяє залучення інвестицій у реальний сектор, даючи інвесторам підтримку. А вони натомість створюють нові робочі місця і сплачують податки. Підрахунки показують, що 1 гектар індустріального парку дозволяє створити 50 нових робочих місць, а $1 державних інвестицій в інфраструктуру індустріальних парків — залучити $6 додаткових приватних інвестицій», – зазначила Перша віцепрем’єр-міністерка — міністерка економіки Юлія Свириденко.

Дніпро отримав фінансову підтримку від держави для розвитку Індустріального парку

Раніше ми писали, у Дніпрі завдяки співпраці міської влади та бізнесу реалізується унікальний проєкт «Майстерня верстатників».

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: