Site icon Наше Місто

У Дніпрі вандали обікрали нещодавно відремонтоване укриття

У Дніпрі вандали обікрали нещодавно відремонтоване укриття

У Дніпрі невідомі пограбували укриття, яке лише місяць тому завершили ремонтувати в рамках міської програми співфінансування. Про це повідомили у фейсбук-спільноті «12 Квартал Днепра», – пише «Наше Місто».

Подія сталася в будинку ОСББ «Інженерна 1», де на відновлення укриття було витрачено 1 мільйон гривень. 75% фінансування надало місто, решту – зібрали мешканці будинку.

Зловмисники викрали кабелі, дроти, усі світильники на акумуляторах, а також аварійне освітлення. Було пошкоджено гіпсокартон. Незважаючи на те, що в укритті залишилося чимало інших цінних речей, основною метою крадіїв, за словами місцевих жителів, були саме світильники на акумуляторах.

Особливо прикро, що реконструкція будинку триває, і в ньому постійно перебувають будівельники.

«Досі триває реконструкція будинку, тут постійно знаходяться будівельники. Але все, як завжди – ніхто нічого не бачив і не чув. Тепер укриття втратило свою функціональність, немає де ховатися від повітряних тривог. Дуже прикро, скільки витрачених коштів пішло на вітер», – написала мешканка Лариса.

Поліція зафіксувала факт пограбування, допитала свідків і наразі проводить розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі вандали = викрали антипаркувальні стовпчики, аби паркуватися на пішохідній доріжці.

Читайте також: Закидали металевими стільцями: у Дніпрі юні вандали випробовували на міцність скейт-парк на Усачова.

Фото: фейсбук-сторінка Лариси Свидоської.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version