Skip to content

Справа шахрайського call-центру у Дніпрі, який ошукав біженців: яке рішення прийняв суд

Справа шахрайського call-центру у Дніпрі, який ошукав біженців: яке рішення прийняв суд

шахрайського колцентру, який обкрадав українських біженців. Потерпілі на засідання не з’явилися, проте їхні адвокати подали прохання про перенесення розгляду справи, що було підтримане сторонами. Які нові деталі справи – дізнавалися журналісти ДніпроTV, пише «Наше Місто».

Під час засідання прокурор подав клопотання про продовження запобіжного заходу для підсудних на 60 діб, але захисники заперечували, посилаючись на сімейні обставини. Один з адвокатів аргументував, що через хвору матір та батька, який перебуває під цілодобовим домашнім арештом, нікому забирати дітей зі школи. Прокурор визнав ці аргументи, і після слухання обох сторін суддя вирушила до нарадчої кімнати.

За результатами засідання було ухвалено рішення пом’якшити запобіжний захід для підсудних, призначивши їм нічний домашній арешт. Справу перенесли на 10 жовтня.

Варто зауважити рік тому правоохоронці ліквідували шахрайський колцентр, який ошукав українських біженців на суму понад пів мільйона гривень. За даними ЗМІ, офіс очолював Артур Шуваєв — син кримінального авторитета Мазепи, близького до бізнесмена Олександра Петровського.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі відбувся суд над шахраями call-центру, які ошукали біженців на понад півмільйона гривень (Відео).

Читайте також: У Дніпрі відбувся суд над шахраями call-центру, які обкрадали біженців: нові подробиці справи.

Фото: ДніпроTV.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: