Site icon Наше Місто

Реабілітація та психологічна допомога: як працює центр первинної медико-санітарної допомоги №9 у Дніпрі

Реабилитация и психологическая помощь: как работает центр первичной медико-санитарной помощи №9 в Днепре

Дніпровський центр первинної медико-санітарної допомоги № 9 – це не просто звичайна поліклініка. Окрім стандартних медичних послуг, тут дбають і про ментальне здоров’я пацієнтів, надаючи кваліфіковану психологічну допомогу та комплексні програми реабілітації. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на ДніпроTV.

Дніпро досяг значних успіхів у наданні психологічної допомоги населенню. Місто стало лідером в Україні у цій сфері, забезпечуючи підтримку як дітей, так і дорослих. Завдяки своїм зусиллям, Дніпро отримав високу оцінку на державному рівні: у 2023 році медичні працівники міста були відзначені почесними грамотами за найкращі результати в сфері охорони психічного здоров’я.

З початком повномасштабної війни в Україні значно зросла потреба в психологічній допомозі. Для задоволення цього запиту Центр первинної медико-санітарної допомоги №9 у місті Дніпро пропонує комплексні програми підтримки для дорослих і дітей, які зазнали травматичних подій, страждають від тривоги, депресії або інших психічних розладів.

Центр пройшов значний шлях підготовки, перш ніж розпочати роботу з пакетом реабілітаційних послуг. Це включало закупівлю обладнання, навчання фахівців та отримання необхідних дозволів.

У центрі працюють психологи, клінічні психологи, психіатри тощо, які мають досвід роботи з різними психічними розладами. За перший рік роботи центру, у 2022 році, близько 2200 пацієнтів отримали належну допомогу. А за перший квартал поточного року центр вже надав підтримку більш ніж тисячі пацієнтам: вони отримали необхідні послуги з пакетом реабілітаційних заходів.

Раніше ми писали, як працює у Дніпрі єдиний в Україні центр для маломобільних переселенців.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version