Site icon Наше Місто

Живим залишився лише батько: у Львові внаслідок ракетного удару загинула жінка і троє дітей

Живим залишився лише батько: у Львові внаслідок ракетного удару загинула жінка і троє дітей

Сьогодні, 4 вересня, близько 6-ї години ранку, росія здійснила черговий ракетний удар по Львову. Унаслідок атаки постраждали житлові будинки, рятувальники продовжують розбирати завали, під якими ще можуть бути люди, – передає «Наше Місто» з посиланням на телеграм-канал міського голови Львова Андрія Садового.

Станом на зараз відомо про 7 загиблих, серед яких троє дітей. Також близько півсотні людей отримали поранення.

Особливо трагічною є історія однієї родини: у результаті удару загинули дружина Євгенія та троє доньок — Ярина, Дарина та Емілія. Живим залишився лише батько. Ярині Базилевич, одній з доньок, було 21 рік, вона працювала в офісі проєкту «Львів — молодіжна столиця Європи 2025».

«Я не знаю, якими словами підтримати батька Ярослава. Сьогодні ми всі з вами. Щирі співчуття і світла пам’ять», – сказав Садовий.

Він також зазначив, що цей випадок вкотре підкреслює жорстокість російських атак, які винищують українців цілими сім’ями. росія вбиває наших дітей, наше майбутнє, у самому центрі Європи.

Нагадаємо, раніше ми писали: Зруйнований готель та пошкоджені чотири навчальні заклади: фото наслідків ракетного удару по Кривому Рогу.

Читайте також: Трагічний день для Полтави: росія вдарила по навчальному закладу, десятки жертв і сотні поранених. Фото: телеграм-канал Андрія Садового

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version