Site icon Наше Місто

У центрі Дніпра почали будувати надземний перехід, який з’єднає ТРЦ “Мост-Сіті” з ТДЦ “Перехрестя”

У центрі Дніпра почали будувати надземний перехід, який з'єднає ТРЦ "Мост-Сіті" з ТДЦ "Перехрестя"

Сьогодні, 4 вересня, у Дніпрі стартувало будівництво надземного переходу, який з’єднає торгово-розважальний центр “Мост-Сіті” з торгово-діловим центром “Перехрестя”. Так, трохи більше тижня жителів та гостей міста чекають тимчасові незручності. Фотограф “Нашого Міста” показав, як наразі тривають роботи.  

Як повідомляється на міської ради, до 12 вересня буде перекрито частину проїжджої частини вулиці Харківської в районі будівлі №2 по вулиці Королеви Єлизавети II. Перекриття вулиці необхідне для будівництва нового переходу, який реалізує компанія ПАТ «АКТА».

Згідно з раніше наданою інформацією від замовника будівництва Дмитра Шевченка, перехід буде висотою до 17 метрів і матиме розміри 4х4 метри. Він буде утепленим і стане частиною великого 19-поверхового багатофункціонального комплексу “Перехрестя”, відкриття якого заплановане на вересень 2025 року.

Нагадаємо, раніше на місці ТДЦ “Перехрестя” знаходився ТЦ “Кубометр”, знесений 5 березня 2020 року. Будівництво нового комплексу було призупинене через війну, але відновилося в квітні 2023 року. Станом на зараз відомо, що новий ТДЦ матиме магазини, які займуть перші два поверхи, і офіси, які будуть розміщені з 3 по 19 поверх.

Читайте також: У Дніпрі на ж/м Сонячний хочуть побудувати великий торговельний центр.

Фото: Володимир Федорищев.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version