Skip to content

У Дніпрі помер видатний лікар і колишній керівник лікарні №7

Валентин Павлович Головченко помер - Наше Місто

Медична спільнота Дніпра зазнала непоправної втрати. Пішов із життя Валентин Павлович Головченко – видатний лікар, який все своє життя присвятив розвитку вітчизняної медицини. Його внесок у будівництво та обладнання Дніпропетровської міської лікарні №7 є неоціненним. Валентин Павлович був не лише талановитим лікарем, а й мудрим керівником, який завжди підтримував своїх колег, пише «Наше місто» з посиланням на КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги» Дніпровської міськради.

Валентин Павлович Головченко народився у 1933 році. 

Після закінчення Дніпропетровського медичного інституту та роботи лікарем- травматологом міської лікарні № 9 Дніпропетровська, у 1967 році був призначений на посаду головного лікаря Дніпропетровської міської лікарні № 7, де працював вісім років. В 1975 році Валентин Павлович був переведений у відділ охорони здоров’я Дніпропетровського облвиконкому.

У  міській лікарні № 7 з ім’ям  Валентина Павловича пов’язано будівництво  поліклінічного відділення на 750 відвідувань в зміну та 7 етажного лікувального корпусу,  які до сьогодні слугують на благо здоров’я людей.  За час роботи Головченко керівником лікарню було заслужено визнано однією з кращих в нашому місті.

Прощання з  Валентином Павловичем  відбудеться 5 вересня  о 12:00  за адресою:  м. Дніпро,  пр. Сергія Нігояна, 53,  Патологоанатомічне відділення  КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги» Дніпровської міськради.

Висловлюємо щирі співчуття усім рідним і близьким.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі помер керівник театру Опери та Балету.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: