Site icon Наше Місто

У Дніпрі помер керівник театру Опери та Балету

Пішов з життя керівник Дніпровського Академічного театру Опери та Балету Костянтин Пінчук

У Дніпрі пішов з життя керівник Дніпровського Академічного театру Опери та Балету Костянтин Пінчук. Про жахливу втрату повідомили у телеграм каналі Дніпропетровської обласної ради, пише «Наше місто».

Констянтин Пінчук був досвідченим керівником, талановитим режисером, який понад усе цінував театральну справу та присвятив їй усе своє життя. Під його керівництвом були організовані численні концерти, театральні постановки та гастролі, що підкорювали серця глядачів не лише в Україні, але й далеко за її межами.

«Завдяки його відданості про наш театр дізналися у США, Мексиці, Іспанії, Італії, Швеції, Німеччині, Голландії, Бельгії, Франції та Китаї. Його внесок у розвиток культури та мистецтва неоціненний», – йдеться у повідомленні.

Як художник-постановник він створив авторські постановки вистав «Ромео і Джульєтта», «Моя Кармен», «Лускунчик», «Снігова королева», «Лебедине озеро», «Спляча красуня», «Білосніжка та семеро гномів» в тандемі з відомими режисерами – Юрій Чайка, Андрій Литвинов, Володимир Трощєнко, Євген Кайгородов, Carlo Antonio De Lucia.

Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та колективу театру.

Світла й вічна пам’ять талановитому митцю.

Раніше ми писали, у Дніпрі пішов з життя відомий фотограф і спелеолог.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version