Skip to content

Ракетний удар по Кривому Рогу і обстріли Нікополя: ОВА про наслідки

Ракетний удар по Кривому Рогу і обстріли Нікополя: ОВА про наслідки

Протягом дня російські окупанти завдали низку ударів по Нікопольському району. Ворог активно використовував дрони-камікадзе та артилерію, випустивши до пів десятка снарядів, – передає «Наше Місто» з посиланням на телеграм-канал голови ДніпроОВА Сергія Лисака.

Під приціл ворога потрапили Нікополь, Покровська та Марганецька громади. Внаслідок обстрілів пошкоджено 3 приватні будинки, газогін та паркан. На щастя, обійшлося без людських жертв.

Паралельно з цим, у Кривому Розі кількість постраждалих від ранкової ракетної атаки зросла до 6 осіб. Серед них – 58-річна жінка з переломом, яка потребуватиме госпіталізації. Понад пів сотні багатоповерхівок зазнали пошкоджень вікон, а також постраждали 5 навчальних закладів, 8 магазинів, бізнес-центр, кафе, салони краси та 9 автомобілів.

Місцеві жителі отримують необхідну психологічну допомогу. На місці подій працюють усі служби та благодійники. Проводиться фіксація руйнувань, надаються будівельні матеріали для тимчасового укриття пошкоджених будівель.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі пролунав вибух.

Фото: телеграм-канал Сергія Лисака.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: