Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Потрібна родина: У Дніпрі шукають батьків для чотирьох дітей

У Дніпрі діти шукають батьків

У кожної дитини є право на сім’ю, на батьківську любов та турботу. На жаль, не всі мають таку можливість. Сьогодні у Дніпрі четверо дітей шукають своїх маму й тата. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на департамент соціальної політики ДМР.

Ці діти – не просто брати і сестра, це справжня команда. Вони звикли підтримувати один одного і ділитися всім, що мають. У них є особливий зв’язок.

Найстарша – Вікторія. Їй 14 років. Дівчина активна та контактна, відкрита для спілкування як з дітьми, так і з дорослими, ввічлива та дружелюбна. У майбутньому  мріє стати фотографом.

12-річний Ярослав  – спокійний та вразливий. Хлопцю подобається збирати Лего, малювати, готувати. Мріє стати кухарем.

 Артему 9 років. Він активний, неконфліктний та товариський. Хлопець допомагає дорослим, з однолітками не свариться. Любить математику. У вільний час займається малюванням. Мріє стати електриком.

Наймолодший – Богдан. Йому 6 років. Хлопчик  трохи замкнутий, але добрий та щедрий. Має прив’язаність до братів та сестри. Полюбляє цукерки.

Діти шукають родину

– Діти знаходяться у нашому закладі на повному державному забезпеченні, – повідомили у департаменті соціальної політики ДМР, –  Ця четвірка – рідні брати і сестра, і роз’єднувати їх не можна. Їм підійдуть: опіка, дитячий будинок сімейного типу, прийомна сім’я, усиновлення. У період воєнного стану  влаштування дітей на територію інших держав не провадиться.

Якщо ви готові відкрити своє серце і подарувати дітям любов, звертайтеся до управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики ДМР: 066 973-22-76.

Фото: департамент соцполітики ДМР. Колаж: НМ.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: