Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 4 вересня

️Сьогодні, 4 вересня, День митного брокера в Україні. Віряни вшановують пам’ять святого священномученика Вавили, єпископа Антіохії. До Нового року залишилося 118 днів. 4 вересня 2024 року — середа. 924-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Extreme show PULSE від зірок Цирку Монте-Карло

Extreme show PULSE від світових зірок Цирку Монте-Карло Сенсаційне шоу PULSE оголошує про своє повернення!

Де і коли: 18:00 у театрі опери та балету, просп. Дмитра Яворницького, 72-А, 390-1650 грн

Люче і Фелікс

За п’єсою Лаури Черняускайте “Люче ковзає”(Liučė čiuožia)

Ця історія про зв’язок між минулим та майбутнім, відповідальність у стосунках та процес прощення.
Фелікс і Люче, перебувають у шлюбі п’ять років, але не мають дітей. Люче вирішує покинути чоловіка, незважаючи на свою любов до нього. Залишившись сам, Фелікс занурюється у спогади про свою юність та пригадує всі родинні розчарування. Можливо ці побоювання приводять його до краю. Він пиячить, зваблює заміжніх жінок, але не знаходить гармонії. Але герої знаходять себе саме в той момент, коли замість того, щоб розглядати своє оточення, починають дивитися в одному напрямку.
Ми зануримо вас у складні емоційні переживання героїв і глибоке розмірковування про сенс життя, цінність родинних зв’язків та важливість внутрішнього примирення.

Де і коли: 18:00 у ДРАМіКОМ, просп. Дмитра Яворницького, 97, 300-400 грн

Сузір’я зодіаку: астрономія vs астрологія

Овен, Телець, Близнята, Рак, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козоріг, Водолій і Риби – такими ми знаємо 12 зодіакальних сузір’їв. Чому з усіх сузір’їв саме вони тисячі років цікавлять людство найбільше? 

Дізнайтеся, в чому різниця між зодіакальними сузір’ями і знаками зодіаку і чи відповідають наші уявлення про знаки зодіаку та реальним часом перебуванням Сонця в одному із зодіакальних сузір’їв? В якому Сонце гостює найдовше, а в якому – найменше? Чи варто вважати сузір’я Змієносця одним із них? Ми разом з’ясуємо, коли найкраще шукати своє зодіакальне сузір’я на зоряному небі та чому зодіакальні сузір’я важливі насамперед з погляду астрономії.

Де і коли: 16:30 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 170-320 грн

Фото з відкритих джерел

Раніше ми писали, що у Дніпрі нашестя величезних шершнів: чим вони небезпечні і як позбутися

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version