Site icon Наше Місто

Обстріли у вересні та загальний перебіг війни: тарологиня з Дніпра зробила прогноз

Обстрелы в сентябре и общий ход войны: таролог из Днепра сделала прогноз

Яким буде перший місцяць осені для України? Дніпровська тарологиня Ірина Ходак у своїх передбаченнях розповіла про можливі остріли Дніпра та області, а також про загальний перебіг війни, передає “Наше Місто”.

“”Однозначно скажу, що ворог у Дніпро не пройде. Наразі вони обирають цілі, щоб їхні обстріли не були марними. В передмісті буде найбільше обстрілів. Гаряче і боляче буде і в обласному центрі, скоріше, вночі і рано-вранці. Можуть бути жертви у житловому будинку”, – розповіла Ірина. Також є захист – ППО буде працювати і дуже добре. Це наші янголи-охоронці”, – зазначила тарологиня.

“Ворог стає ще більш злим. Готує нові обстріли. Щось буде пов’язане з водою. Якесь забруднення. Про те місто, про яке багато питають. Я не скажу, що його захоплять. Його зруйнують. Люди у повному відчаю. Місто зрівняють з землею”, – сказала вона.

Довідка: Популярність таро як інструменту дивінації (від латинського divinatio – передбачення майбутнього) починається після 1780-х років, коли французькі окультисти почали використовувати карти для гадання. А незабаром виник і спеціальний термін “картомантія”, яким позначалося гадання на картах. Колода карт таро складається з 78 карт і ділиться на дві групи: старші та молодші аркани. Аркани – латинське слово, що означає “таємниця”. Так починають називати карти таро приблизно з 1860-х років у Франції. Також саме тут, за словами Халікова, зафіксовано перші практики ворожіння на таро. Окультисти спільно з художниками створюють колоди, масовий друк робить їх популярними – звідси починається європейський бум таро. Про появу зображень арканів таро на території сучасної України можна говорити приблизно з 1910-х років.

Раніше ми розповідали,  як 17-річний дніпрянин Сергій Новиков керує платформою «Постріл помсти»

Категорія: Афіша, Відео, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version