Site icon Наше Місто

Внаслідок ракетної атаки по Дніпру постраждало близько 15 будинків

Внаслідок ракетної атаки по Дніпру постраждало близько 15 будинків

Внаслідок ракетної атаки по Дніпру, яку ворог здійснив 2 вересня близько 22:00, постраждали житлові будинки. Головний інженер КП «Жилсервіс-5» Дніпровської міськради розповів, які пошкодження було виявлено під час обстеження багатоповерхівок, – передає «Наше Місто».

За словами Олександра Степаненко, головного інженера КП «Жилсервіс-5» ДМР, внаслідок атаки постраждало близько 15 будинків. Також було вибито понад 50 вікон.

«Після вчорашньої ракетної атаки нашими співробітниками ще вчора ввечері було проведено первинний огляд. Зараз вже більш конкретний огляд відбувається, а також приймаються заявки від мешканців. Станом на зараз відомо, що постраждало 12 будинків, які знаходяться на балансі «Жилсервісу-5», та ще 3 або 4, які є власністю ОСББ, або інших форм власності. Зараз відомо, що вибито 51 вікно. Проте до деяких приміщень немає доступу. Як правило, вся динаміка йде в сторону збільшення, коли мешканці повертаються додому і звертаються з пошкодженнями», – каже Степаненко.

Окрім того, у декількох будинків ймовірно пошкоджена покрівля.

«У чотирьох будинків підняло дах і поклало його на місце (ред. – в результаті вибухової хвилі). На перший погляд, все нормально, але покрівля потребує ретельного огляду, поточного ремонту або заміни. Це буде з’ясовано при більш детальному огляді», – зауважив інженер.

Таким чином, за словами Олександра Степаненка, підприємство виконує заміну або ремонт вікон. Якщо у мешканців постраждали балкони, або інше майно, – треба звертатися до програми «єВідновлення». Для цього потрібно звернутися до представників у районних адміністраціях.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі внаслідок ракетного удару постраждав дитячий садок.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version