Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Від прикрас до медичних інструментів: що можна купити на дніпровській барахолці

що можна купити на дніпровській барахолці

Дніпровські «блошині» ринки – справжня знахідка для тих, хто захоплюється пошуком унікальних речей. Незалежно від того, чи шукаєте ви раритетні прикраси або ж просто хочете походити серед старовинних предметів, місцеві барахолки неодмінно вас здивують. Журналісти «Наше місто» відвідали один з таких ринків, розташований в районі автовокзалу.

У вихідні на барахолці багатолюдно

Найкращий час для відвідування – ранок у суботу чи неділю, коли на ринку багато продавців і покупців. Прилавки тут – це, швидше за все, розстелені на землі покривала або імпровізовані столики. Асортимент вражає: від старовинних монет – до медичних інструментів. Наприклад, вживаний стоматологічний зонд коштує 110 гривень.

Великий вибір інструментів

Серед старих книг та антикварних годинників, можна знайти справжні перлини минулого. Наприклад, одяг на будь-який смак та гаманець.

Представлено великий вибір товарів для дітей. Наприклад, іграшка кіндер-сюрприз коштує 30 грн. Дитячий горщик – 20 грн. Крім сучасних іграшок, можна відшукати раритетні ляльки, машинки та ігри.

Настільні ігри 80-х

Жіночі та чоловічі прикраси складено великими копицями і кожен охочий може покопирсатися там і обрати потрібну річ. Коштують вони від 3 грн. за штуку.

Прикраси на будь-який смак і гаманець

У великій кількості представлено нумізматичні колекції – монети та значки. До речі, сучасна, ювілейна монета номіналом 10 грн коштує 40 гривень.

Монети різніх років випуску

На барахолці дуже багато посуду: від каструль різного розміру та якості до кришталевих ваз та скляних чарок. Є і старовинний самовар та чудернацькі колби з написами латиною. Ціни на товари різноманітні, що дозволяє кожному знайти щось до душі.

Господарчі товари – від викруток до старої побутової техніки – задовольнять потреби будь-якого майстра.  Автолюбителі також знайдуть на барахолці все необхідне: від дрібних запчастин до великогабаритних деталей. Ціни на товар варіюються від символічних 10 гривень до декількох сотень.

Фото автора.

Читайте також: В Україні і Дніпрі призупиняють виплати за програмою «Прихисток».

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: