Site icon Наше Місто

Учнівський квиток для школярів у Дніпрі: де та як отримати

Учнівський квиток для школярів Дніпра: де та як отримати

Дніпровські школярі мають чудову можливість економити на проїзді завдяки учнівському квитку. Безкоштовний проїзд у трамваях, тролейбусах і метро та знижка 25% на автобуси – це реальна підтримка для сімей. Як отримати квиток, – розповість «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

КП «єДніпро» продовжує реєструвати нових учнів, і вже 3000 першокласників отримають свої квитки.

«Учнівські дітей, батьки яких надали всі дані вчасно, вже були виготовлені та передані до закладів освіти. Це 2 000 квитків. Процедура заповнення анкет на отримання триває. Тому радимо батькам якнайшвидше заповнювати анкету. Це можна зробити за посиланням: cabinet.dniprorada.gov.ua або взяти паперовий варіант у школі і потім туди ж і принести», — розповіла під час брифінгу 3 вересня заступниця начальника відділу інновацій та висвітлення діяльності КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Дніпровської міськради Софія Приліпко. 

Вона підкреслила, що Дніпро турбується про всіх дітей, у тому числі й про тих, хто був змушений покинути свої домівки. 7256 учнів-переселенців вже отримали учнівські квитки і можуть користуватися пільговим проїздом у міському транспорті.

«Для отримання квитка слід надати до свого закладу документ, що підтверджує статус внутрішньо переміщеної особи. Обов’язкова умова – бути зареєстрованим у закладі загальної середньої освіти міста Дніпра. А також необхідно заповнити паперову анкету з інформацією щодо одного з батьків учня та інформацію щодо дитини. Анкету можна отримати у свого класного керівника. Вона проходить верифікацію й учнівський відправляється на друк. Виготовлення квитка займає 21 день», — зазначила Софія Приліпко. 

Вона також додала: «Зараз отримуємо багато запитів від приватних закладів освіти щодо їхнього приєднання до проєкту «Учнівський квиток міста Дніпра». Із 1 січня 2025 року буде розроблено процедуру щодо залучення приватних закладів загальної середньої освіти, що розташовані на території міста Дніпра».

Щодо учнівського квитка можна звертатися на гарячу лінію КП «єДніпро» з понеділка по четвер з 09:00-18:00, у п’ятницю з 09:00-16:45 на телефонами:

067-876-94-49,

050-876-94-49,

063-876-94 -94.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі для 93 тисяч школярів пролунав Перший дзвоник 2024.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Новини Дніпра, Освіта, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version