Site icon Наше Місто

У ДТЕК прокоментували численні скарги мешканців Дніпра стосовно частих відключень світла

У ДТЕК відреагували на численні скарги мешканців Дніпра стосовно частих відключень світла

ДТЕК Дніпровські електромережі відреагували на численні скарги мешканців Дніпра щодо частих відключень електроенергії. На Фейсбук-сторінці компанії енергетики пояснили, що такі відключення завдають незручностей не лише споживачам, а й самим працівникам.

У своїй публікації компанія зазначила, що постійні відключення пов’язані з необхідністю зберегти стабільність енергосистеми після численних обстрілів, які зазнала Україна. Представники ДТЕК підкреслили, що вони також незадоволені ситуацією, але вимушені вдаватися до відключень, аби уникнути ще більш серйозних аварій.

«Ми ненавидимо ці відключення, як і ви…Нам це дуже не подобається, але ми змушені це робити, щоб зберегти енергосистему після багаточисельних обстрілів», – написали в публікації компанії.

Енергетики пояснили, що через відсутність можливості виробляти достатньо електроенергії та доставляти її всім споживачам одночасно, відключення стають неминучими. Вони також звернули увагу на те, що аварійні відключення часто стаються через перевантаження мережі, коли після відновлення напруги користувачі одночасно вмикають багато потужних приладів, що призводить до нових збоїв у системі.

ДТЕК закликав споживачів проявляти розуміння та дотримуватися рекомендацій, щоб уникнути додаткових проблем з електропостачанням.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпропетровській області перевіряли “справедливість” графіків відключення електроенергії.

Читайте також: Як формуються графіки відключень світла у Дніпрі і області.

Фото: ДТЕК Дніпровські електромережі.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version