Skip to content

У Дніпропетровській області атаковані інфраструктура та рухомий склад Укрзалізниці

Ракетний удар 2 вересня 2024 Укрзалізниця - Наше Місто

Минулої ночі ворог здійснив чергову підлу атаку, цілячись у залізничну інфраструктуру. Під масованим обстрілом опинилися об’єкти у Сумській та Дніпропетровській областях. Були пошкоджені як залізничні колії, так і рухомий склад. На щастя, обійшлося без людських жертв, пише «Наше місто» з посиланням на Укрзалізницю.

Однак, наслідки ворожих дій відчули на собі працівники Укрзалізниці. Вчора ввечері в Покровську під ворожий обстріл потрапив будинок машиніста локомотивного депо. Залізничник та його дружина, яка працює у профспілці, отримали поранення та були госпіталізовані.

Ракетний удар 2 вересня 2024 Укрзалізниця - Наше Місто

Незважаючи на постійні обстріли та загрозу життю, залізничники продовжують виконувати свою роботу. Саме з Покровська організовується евакуація мирного населення. Жоден пасажирський рейс не був скасований.

Цілеспрямовані атаки на залізничну інфраструктуру є черговим свідченням того, що Росія прагне паралізувати економіку України та позбавити українців можливості евакуюватися з небезпечних районів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі внаслідок ракетного удару 2 вересня постраждав дитячий садок та близько 15 будинків.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: