Skip to content

У Дніпрі на ж/м Сонячний хочуть побудувати великий торговельний центр

У Дніпрі на ж/м Сонячному планують побудувати ще один торговельний центр

На житловому масиві Сонячний у Дніпрі планується будівництво нового торговельного центру під назвою Hermes Plaza. Про це повідомив місцевий архітектор на своїй сторінці у Фейсбук, – пише «Наше Місто».

За його словами, новий ТЦ з’явиться поряд із вже існуючим центром «Вавилон». Архітектор також поділився проєктом будівлі, який розробив на замовлення забудовника.

Ділянка під будівництво має складну С-подібну форму, що значно вплинуло на архітектурне рішення та форму будівлі. Новий торговельний центр буде розташований між «Вавилоном» та Слобожанським проспектом, що зумовило необхідність відповідати вимогам місцевої влади.

Навколо комплексу буде облаштовано зелену зону з лавочками та освітленням. Усередині передбачено паркувальний майданчик і бомбосховище. В новому ТЦ планують розмістити невеликі магазини площею 30-50 м², кав’ярні та ресторан.

Однією з цікавих деталей комплексу стане інсталяція у вигляді руїн храму Гермеса, покрита зеленню, що створить затишну зону для відпочинку та фотографування. Навколо торгового центру будуть висаджені дерева, аби влітку відвідувачі могли відпочити у тіні з чашкою кави.

Про терміни будівництва поки що нічого не відомо.

Нагадаємо, раніше ми писали: У центрі Дніпра планують тимчасово перекрити рух для будівництва надземного переходу: де і яким він буде.

Читайте також: У Дніпрі планують оновити Старий квартал у Нагірній частині міста.

Фото: Фейсбук-сторінка Мэлор Назаров.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Фотогалерея

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: