Skip to content

Спека послабне, йтиме дощ: якою буде погода у Дніпрі 4-го вересня

Ксенія Куземко

Спека послабне, йтиме дощ: якою буде погода у Дніпрі 4-го вересня

Погода в Україні 4 вересня обіцяє бути приємною для більшості мешканців країни. Очікується зниження температури повітря порівняно з попередніми днями, що дозволить уникнути спекотної погоди. Проте, в окремих регіонах можлива прохолодна погода. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на синоптикиню Наталку Діденко.

“Одразу видно, що несподівано прохолодно буде на Одещині, Дніпропетровщині, десь вдень місцями навіть +22…+25 градусів. Загалом завтра температура повітря в Україні буде нижчою, комфортною, +24…+29 градусів”, – зазначила синоптикиня.

Помірна спека, десь до +30 градусів, очікується на крайньому сході, крайній півночі та північному заході нашої держави. Дощі, навіть часом грозові зливи пройдуть 4-го вересня у південній частині України.

У другій половині дня, ввечері опади можуть дійти до  Черкащини, Дніпропетровщини, Полтавщини. На решті території України завтра переважатиме суха повітряна маса.

Якою буде погода у Дніпрі

У Дніпрі 4-го серпня очікується короткочасний дощ, мінлива хмарність. Температура повітря +25…+27 градусів. Вітер 7-12 м/с.

Раніше ми писали, у Дніпрі на ж/м Сонячний хочуть побудувати великий торговельний центр.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: