Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Дніпровський волонтер про поїздку в Курську область, донати та критику

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

В попередніх випусках програми “Історії війни” ми вже розповідали вам про волонтера і фотографа Станіслава Губкіна, передає “Наше Місто”. Станіслав Губкін – волонтер і фотограф. Раніше ми вже знімали з ним інтерв’ю. Але вирішили зустрітись вдруге. Нещодавно Стас повернувся з Курської області. Про роботу ЗСУ там, ситуацію на Донечинні та важливість донатів в він постійно нагадує у своїх соцмережах.

З хлопцями в одній з нещодавних поїздок\ фото з архіву Станіслава

“Ми збираємо донати і купуємо усе необхідне для підрозділів, які буквально працюють, вибачте на слові, в дупі. Ми виїжджаємо на нуль, привозимо все хлопцям. Тому всі повинні розуміти важливість донатів!”, – наголошує Станіслав.

Фото Валерій Кравченко

Станіслав зазначає, що ми не можемо до кінця зрозуміти важливість роботи ЗСУ на Курському напрямку, адже не знаємо мету операції. Але не треба забувати про підрозділи, які тримають Донецький напрям. І допомагати донатити щодня! Адже кожна сума і репост – надважливі!

Фото з волонтерських поїздок\ архів Станіслава Губкіна

Фото Валерій Кравченко

“Критика може бути тільки від тих, хто нічого не робить. Волонтери важливі для війська – це треба розуміти”, – каже Станіслав.

Колекція шевронів за час волонтерства\ Фото Валерій Кравченко

Періодична преса Курської області\Фото Валерій Кравченко

Фрагмент саморобного російського дрону\ Фото Валерій Кравченко

Фото Валерій Кравченко

Частину трофеїв з Курської області ми передали до Музею сучасної російсько-української війни у Дніпрі. Завітайте, тут дуже цікаво –

Фото Валерій Кравченко

“Балалайки, прапори часів совєцького союзу та шкарпетки з символікою партії Жиріновського. У Дніпрі в музеї сучасної російсько-української війни оновлюють експозицію регулярно. І ми вдячні за такі ексклюзивні актуальні трофеї з Курської області. Дуже приємно, що відвідують і діти і переселенці і військові, звичайно ми знаходимося поруч з лікарнею мечникова, тому поранені хлопці знають, що таке війна і часто відвідують. Усе стосується війни, але є історії, які викликають усмішку. І намагаємося використовувати їх зазначила в. о. завідувачки відділу музею сучасної російсько-української війни Ганна Терянік.

Раніше ми розповідали, куди звертатися мешканцям будинків, які постраждали від вибухів 2 вересня у Дніпрі

Категорія: Відео, Війна, Інтерв'ю, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: