Site icon Наше Місто

На Дніпропетровщині 24-річна жінка народила третю дитину в кареті швидкої

На Дніпропетровщині 24-річна жінка народила третю дитину в кареті швидкої

У Дніпропетровській області сталася надзвичайна подія – медики швидкої успішно прийняли пологи у породіллі прямо у автівці, – передає «Наше Місто» з посиланням на фейсбук-сторінку Лариси Биданцевої.

У ніч на 30 серпня, о 23:41, до Центральної оперативної диспетчерської служби “103” надійшов терміновий виклик. Жінка 24 років, яка перебувала на 39-му тижні вагітності, розпочала свої треті пологи. На допомогу вирушила бригада екстреної медичної допомоги з Петриківської підстанції Кам’янської станції. У складі команди були фельдшер Анна Пугач та водій Микола Біленко, які працюють під керівництвом генерального директора Радія Шевченка.

Після прибуття на місце, жінку швидко підготували до транспортування. Однак, через 10 хвилин після початку поїздки, в автомобілі почалися стрімкі пологи. Фахівці швидко зреагували та прийняли пологи без жодних ускладнень. На світ з’явилася жива та здорова дівчинка.

Після надання первинної медичної допомоги новонародженій та її матері, обидвох доставили до 9-го Кам’янського пологового будинку.

Нагадаємо, раніше ми писали: Пологи почалися в електропоїзді: на Дніпропетровщині жінка народила п’яту дитину у кареті швидкої.

Читайте також: Багатодітна у тридцять: у Дніпрі жінка народила трійню і стала мамою шістьох дітей.

Фото: фейсбук-сторінка Larisa Bydantseva.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version