Skip to content

Дніпровська філія «Газмережі» зробила важливу заяву про передачу показань

Дніпровська філія «Газмережі» зробила важливу заяву про передачу показань

Абоненти Дніпровської філії «Газмережі» повинні пам’ятати, що щомісячна передача показань лічильника газу — це їхній обов’язок. Всі, хто використовує газ у побуті, повинні передавати дані про споживання енергоресурсу з 1 по 5 число кожного місяця. Ця вимога передбачена Кодексом газорозподільних систем, – передає «Наше Місто» з посиланням на прес-службу компанії.

Однак, раз на півроку до кожного споживача має прийти контролер Дніпровської філії «Газмережі». Він проводить контрольну фотофіксацію показань лічильника та перевіряє його стан, включно з цілісністю пломби. Це дозволяє уникнути будь-яких розбіжностей у розрахунках за газопостачання.

Щоб уникнути шахрайства, завжди перевіряйте службове посвідчення контролера. Усі працівники компанії мають при собі офіційне посвідчення з фотографією, зазначенням посади, мокрою печаткою та підписом керівника.

Важливо! Серпень добігає кінця, тож з 1 по 5 вересня дніпряни повинні передати показання своїх лічильників газу. Детальну інформацію про способи передачі показань можна знайти на офіційному сайті Дніпровської філії «Газмережі»: dp.grmu.com.ua.

Нагадаємо, раніше ми писали: В КП «Дніпроводоканал» зробили важливу заяву про повірку лічильників.

Читайте також: Як швидкісний потяг: мешканці Дніпра діляться спогадами про літо під час війни.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: