Site icon Наше Місто

Дніпро готується до зими: у місті перевірили готовність інтернет-провайдерів та укриттів

Готовность к зиме

Міська влада Дніпра продовжує працювати над забезпеченням безпеки та комфорту мешканців у випадку можливих тривалих відключень електроенергії. Під час чергового об’їзду міста, технічний спеціаліст департаменту інформаційних технологій Олександр Тарабанов, який є черговим по місту,  перевірив готовність інтернет-провайдерів та укриттів. Про це пише «Наше місто» з посиланням на міську владу.

Як з’ясувалося, провайдери активно використовують технологію GPON, яка дозволяє забезпечити безперебійний доступ до інтернету навіть під час тривалих блекаутів.

Провайдери активно використовують технологію GPON

-Містянам достатньо заживити wi-fi роутер та абонентський термінал ONU, – сказав Олександр Тарабанов. – Зробити це можна за допомогою будь-якого павербанку із достатньою потужністю. Така технологія може працювати під час знеструмлень 72 години. Також одна з переваг технології — високошвидкісний інтернет. До станції, яку перевіряли, підключено більше 5 тисяч абонентів. Майданчик оснащено сучасним енергетичним обладнанням, яке дозволяє безперебійно надавати послуги містянам 24/7».

Крім того, черговий перевірив готовність укриттів, зокрема гімназії №143, яке повністю готове до прийому людей.

Укриття гімназії №143

-Укриття розраховане на 1 310 осіб, є система вентиляції, санвузол, працює Wi-Fi, – сказала Наталія Лукіна – директорка закладу. – В наявності запаси питної та технічної води. Є вогнегасники. Облаштовано медичний куточок з аптечкою.

Читайте також: Лев приносить удачу: що приховує скульптура у популярному парку Дніпра.

Категорія: Влада, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version