Site icon Наше Місто

Зарплата до 65 тис. грн: у Дніпрі стартує набір у перший в Україні жіночий будівельний батальйон

Зарплата до 65 тис. грн: у Дніпрі стартує набір у перший в Україні жіночий будівельний батальйон

У Дніпрі розпочався набір на перший в Україні жіночий будівельний батальйон, який пропонує унікальну можливість для жінок ВПО та тих, які втратили роботу через війну. Вони зможуть пройти безкоштовне навчання з будівельних та ремонтних професій і отримати перспективу працевлаштування з зарплатою від 45 000 до 65 000 гривень, – передає «Наше Місто» з посиланням на Інспекцію з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради.

Зараз в Україні зростає інтерес до сучасних дизайнерських рішень в інтер’єрі, таких як декоративна штукатурка, мозаїка з кахлю та оздоблення мармуром. Саме тому професії маляра-штукатура та плиточника-облицювальника стають не тільки затребуваними, але й творчими. Організатори запрошують жінок, зокрема переселенок та мешканок Дніпра, освоїти ці спеціальності та приєднатися до трендових напрямів у будівництві.

Навчання триватиме 3 місяці. Учасниці курсу зможуть опанувати сучасні будівельні матеріали та технології, а по завершенню отримають пропозиції працевлаштування в будівельних компаніях міста. Також, для тих, хто бажає відкрити власний бізнес, передбачено навчання з підприємницької діяльності та надання грантів на будівельні інструменти.

Організаторами курсу виступають благодійна організація «Пліч-о-пліч» та Інспекція з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради.

Для участі у програмі телефонуйте: 066-389-02-05 або 050-410-34-43.

Учасниці з інших громад області забезпечуються проживанням у гуртожитку на час навчання.

Нагадаємо, раніше ми писали: В Україні запускають пілотний проєкт з навчання жінок-водійок.

Читайте також: Січеславські десантниці: історія мужності та відваги українських жінок.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version