Site icon Наше Місто

Важлива заява Yasno в Дніпрі: чи потрібно передавати показання лічильника під час відключення світла

Важлива заява Yasno в Дніпрі: чи потрібно передавати показання лічильника під час відключення світла

Щоб сплачувати лише за спожиту електроенергію, необхідно передавати показники електролічильника своєму енергопостачальнику (наприклад, YASNO) протягом п’ятиденного періоду. Цей період охоплює два дні перед кінцем поточного місяця та три дні на початку наступного. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на пресслужбу компанії.

Незалежно від наявності відключень електроенергії протягом звітного періоду, всі споживачі зобов’язані своєчасно передавати оператору системи розподілу показання лічильника. У разі невиконання цієї вимоги, оператор здійснюватиме розрахунок вартості спожитої електроенергії на підставі середніх показників, що може призвести до завищення суми платежу навіть за місяці, коли відключень не було.

Кінцевий обсяг споживання електроенергії кожним клієнтом визначається оператором системи розподілу. Саме він надає цю інформацію постачальнику, який, у свою чергу, застосовує чинний тариф і формує платіжки. Оскільки постачальник не має повноважень змінювати дані про споживання, усі питання щодо розрахунків слід адресувати безпосередньо оператору системи розподілу.

Щоб сума у рахунку відповідала використаним кіловат∙годинам, передавати показання слід щомісяця. Найшвидше та найзручніше це робити через сервіси YASNO:

Раніше ми писали, як вимикатимуть світло 30 серпня у Дніпрі і області: графіки відключень.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version